jueves, 17 de diciembre de 2009

Presentació




Benvinguts al bloc del CLUB BITLLES TORDERA

Amb molt d’entusiasme l’any 2003 varem fundar El Club Bitlles Tordera, i vam jugar per primera vegada la lliga de Lleida 2003-2004. Des de llavors no hem parat.

En aquest moment, el nostre Club compta amb 23 socis, a part de jugar la lliga de 2ª. B, de la provincia de Lleida, solem participar en totes les activitats que ens conviden o és porten a terme en els municipis de rodalies; tirades de Festa Major, Marató, jocs escolars...

Gaudim d’un explendit camp, situat en el poble de Tordera (LaSegarra), del qual tots els jugadors ens sentim orgullosos.

Actualment ja portem 6 anys jugant i competint, però sempre tenim present que primer son les relacions, el tracte i el respecte amb totes les persones que formem el Club, i per supós, amb tots els membres de l’equip contrari, ens agrada pasar-ho bé, riure i si pot ser guanyar!

4 comentarios:

  1. Gràcies Rosa Prats, bona tasca

    ResponderEliminar
  2. Ostres el Todera s'esta modertinta'n jejeje aixi m'agrade amb inisiativa senyora Prts ;)

    ResponderEliminar
  3. Molt be per la pàgina. Així s'ha de fer, sempre endavant.
    El que les bitlles catalanes sigui un joc tradicional no vol dir que ens hagim de quedar enrera amb les noves tecnologies. Una manera bona de donar-se a coneixer al mon son els blogs o les pàgines web.
    Enhorabona !!!

    ResponderEliminar